Om oss

Personal Team Roya

Roya Waldsee, Tandläkare

Erfaren tandläkare från 1993, disputerad inom medicinsk forskning. Hon är lyhörd och sträver efter att erbjuda individanpassad vård med hög kvalitet i en lugn och trygg miljö.

 

Tandsköterska och Tandhygienist

Josephine Holmberg

Erfaren tandhygienist som har ändrat bana till tandsköterska men hon tar hand våra patienter som behöver extra hjälp med profylax, tandstenborttagning, mm.

Vi är en kompetent team som kan ta hand om patienter med tandlösning  eller tandköttssjukdomar runt tand och implantat.

Receptionist och digital support

Martina Rosslin

Erfaren inom inköp och digitala världen som svarar er när ni ringer. Hon tar hand om  digitala avtryck och kliniska fotografier.

Personal på Mottagningen

Våra erfarna kollergor, Luiza Karlsson, tandläkare och Lisa Nellestrand, tandsköterska arbetar i Tandvårdshuset. Alla som arbetar på kliniken har som abition att ge ett personligt och vänligt bemötande. Du som patient ska känna dig trygg och omhändertagen hos oss. Vi på Tandvårdshuset i Höör är ett positiv och glatt team. Du erbjuds utförlig undersökning och vid behov utför till exempel, lagningar, tandkronor, broar, kirurgi, implantat, rotbehandling, utreder spänningshuvudvärk och gör snarkskenor (Apneskenor). Vi arbetar med svensk tandtekniker för god kvalitet och patientsäkerhet. Vi har gott samarbete med olika specialisttandläkare.

Välkommen kontakta oss!